Улов на плъхове – съображения, преди да наемете някой за контрол на плъхове

Ние притежаваме услуга, която управлява всички видове неприятни диви животни, както и конфликтите, възникнали със собствениците на жилища. Това се състои от: улавяне на катерици, улавяне на миеща мечка, улавяне на бобри, контрол на прилепите и по същия начин улавяне на норвежки плъхове и плъхове. Всъщност определено сме имали много опит с проблемите, свързани с улавянето на плъхове и контрола на плъхове.

Плъховете не търсят мръсотия или мръсотия. Трябва да предложите един от 3-те, за да имате сценарий за плъх.

Когато разговарям с възможни клиенти, може да забогатея, като се обзаложа, че или те имат домашни любимци, или някой от съседите им има домашни любимци. Плъховете обичат царевица!!!! Отвратително, ДА, но факт. Ако те или съседите почистиха изпражненията точно както се е случило, тогава този проблем с плъховете „Може би“ всъщност е бил предотвратим.

Независимо кога наемате някой с разрешително за диви животни, важно е уловът да се преглежда ежедневно. По-долу в щата Джорджия е регламентът. Освен ако не е компания за контрол на насекоми, която използва токсини след това, те не трябва да правят ежедневни проверки за улов.

Поради факта, че той извлича максимума от вашите улавяни долари, факторът, който е жизненоважен, е. Улов с плъх в него НЯМА да хване още един плъх. То е заето. Ако плъховете в крайна сметка свържат мъртвите плъхове с този улов след това, те със сигурност ще разберат да го предотвратят, плюс. Нарича се "умен капан".

Използвахме всякакви капани за улавяне на плъхове. Улавя клетка за въшки, улавя улов (различен външен вид), за да го смеси. Въпреки вида или вида на капана, всеки улов, оставен в сграда или къща, е скрит. Скрит от външна кутия, така че клиентът да не види плъха - щракнат или оживен. Независимо от - никой не иска да види някоя от неприятностите.

Много често виждаме неопитни фирми за контрол на бъгове, единствените, на които е законно разрешено да използват отрови, да ги поставят неправилно, както и да причиняват повече проблеми с премахването на мъртви домашни любимци, отколкото с производството на опцията. Когато станциите за примамка са поставени на неподходящи места, плъховете намират, че е по-малко сложно да бягат направо във вашия таван или стени, за да страдат от вътрешна загуба на кръв и вероятно да УМират вътре в стените ви или тавана.

Ако имате нужда от помощ, за да откриете идеалните проблеми, които да попитате, когато наемате някой, който да разреши проблема ви с плъхове, ние разработихме интернет сайт, ангажиран с разпознаването на клиентите, наречен rat control dot biz.

Това е кратка статия с подробности, за да помогне на тези, които вече имат проблеми с плъхове в къщата или работната си среда. Той описва един от най-често срещаните методи за елиминиране на плъхове, вместо да се осъществява проект за превенция.

Когато става въпрос за улов, имате 2 избора, улов на живо (понякога описван като лек капан) и капан за убиване. Ако капанът е от селекция за улов на живо, той обикновено се разработва по принципа на някаква клетка с храна в нея с врата с един метод. Плъхът влиза в клетката през еднопосочната врата и също не може да избяга. След това плъхът със сигурност ще бъде пуснат на друго място.

За повече информация и факти за плъхове, кликнете върху тази връзка.

Пазарът за контрол на паразитите предлага много алтернативи за убиващи капани. Един от най-надеждните е фиксатор, като капан за мишки, само по-голям. Примамката трябва да бъде поставена с парче ябълка, сирене или фъстъчено масло и също така да се постави близо до разпозната дупка на плъх или в зоната, където са открити изпражнения от плъх. Капанът за бриз трябва да бъде свързан по някакъв начин с подовата настилка, така че плъхът да няма способността да го отвлече, след като бъде хванат. Уверете се, че уловът на плъх е далеч от всяко място, до което младежите и домашните любимци могат да получат достъп. За да спрете плъховете да се съмняват във вашия капан за плъхове, след като убие първоначалния си плъх, поставете го отново на чисто ново място. Имайте предвид, че ако поставите твърде много стръв върху улова, това може просто да доведе до още повече плъхове, след като хванете първоначалния си.

Всъщност имаме много опит с проблемите, свързани с улавянето на плъхове и контрола на плъхове.

Капан с плъх в него НЯМА да хване друг плъх. Освен това, ако плъховете в крайна сметка свържат мъртвите плъхове с този капан, те със сигурност ще разберат, за да го предотвратят. Стръвта трябва да бъде поставена с парче ябълково, фъстъчено или сирене масло, както и да се постави близо до разпознат отвор на плъхове или в зоната, където са открити изпражненията от плъх. За да предотвратите съмнение на плъховете за вашия капан за плъхове, след като убие първия си плъх, поставете го отново в нова зона.

Comments

Popular posts from this blog

Работете със специалист-болногледач – осигурете комфорт